Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 19 Ocak 2019 - 13:23 Yorum: 0

Kaymakamdan örnek davranış

Odunpazarı Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin; sağlık nedenleri dolayısıyla, evde eğitim gören İlhan Ünügür İlkokulu Öğrencisi Umut Kaan Balbay'ı evinde...

Kaymakamdan örnek davranış

Odunpazarı Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin; sağlık nedenleri dolayısıyla, evde eğitim gören İlhan Ünügür İlkokulu Öğrencisi Umut Kaan Balbay'ı evinde ziyaret etti.

Öğrencinin karne heyecanını paylaşan; Odunpazarı Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, öğrenci ve kardeşlerine hediyeler takdim etti. Kaymakam Bilgin: "Devletimizin eğitim konusundaki hassasiyetinin bir yansıması olarak, okul öncesi ve ilkokul çağında sağlık problemi nedeniyle örgün eğitimden yararlanamayan çocuklarımız evinde veya tedavi gördüğü hastanede eğitim almaktadır. Biz de bugün hastalığı sebebiyle, evde eğitim alan Umut Kaan Balbay'ı ziyaret ettik ve karne sevincine ortak olduk. Onu mutlu görmek, bizleri de çok mutlu etti" diye ifade etti.

Kaymakam Bilgin tarafından kendisine verilen karne ve hediyesine teşekkür eden Umut Kaan Balbay ise, okumayı çok sevdiğini, tatilde bol bol kitap okuyacağını söyledi.

Ziyarete; Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşad Önder Ceylan ve Milli Eğitim Müdürlüğü görevlilerinin yanı sıra, Umut Kaan Balbay'ın öğretmeni Ahmet Kapan da katıldı.

Kaymakamdan örnek davranış

Kaymakamdan örnek davranış

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber