Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 06 Eylül 2018 - 13:03 Yorum: 0

KAYMEK’te yeni dönem için kayıtlar başladı

Sanat ve mesleki eğitimde Anadolu'nun markası olan KAYMEK'te yeni dönem için kayıtlar başladı.

KAYMEK’te yeni dönem için kayıtlar başladı

Sanat ve mesleki eğitimde Anadolu'nun markası olan KAYMEK'te yeni dönem için kayıtlar başladı. Güz döneminde 13 farklı merkezde 96 branşta sanat ve mesleki eğitim kursları verilecek.

Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KAYMEK, 2018-2019 1. dönemi için kayıtlarına 5 Eylül itibarıyla başladı. 13 merkezde 96 branşta kayıtlar alınacak. KAYMEK yeni dönemde mevcut kurslara ilave olarak 30 yeni branşta daha kurslar açacak. Nesneye Dayalı Programlama, Bilgisayarda Döküman Hazırlama, Ortopedik Engelli ve Görme Engelli Bireyler İçin Çağrı Merkezi Operatörlüğü, Emlak Danışmanlığı Kursu, Değişim ve Sürekli İyileştirme Eğitimi, Görsel Programlama, Uygulamalı Tiyatro, Senaryo Yazarlığı, Sosyal Uyum Sorunları, Edirnekari, Seramik Biçimlendirme gibi branşlar yeni açılacak kurslar arasında bulunuyor.

KAYMEK'te 2017-2018 yaz döneminde çocuklara yaz okulu kapsamında Tiyatro, İletişim, Kuran-ı Kerim, Diksiyon, İlk Yardım, Kodu Game, Resim, İngilizce, İlk Yardım gibi branşlarda; yetişkinlere ise Arapça, After Effect, İğne Oyası, Okuma Yazma, Ev Yemekleri Hazırlama, Butik Pastacılık, Hızlı Klavye Kullanımı, İşaret Dili gibi branşlarda eğitimler verildi. Yaz döneminde ilçelerdeki sosyal yaşam merkezlerinde açılan kurslarla birlikte yaklaşık 10 bin kişi KAYMEK kurslarına katılarak sertifika aldı.

KAYMEK’te yeni dönem için kayıtlar başladı

KAYMEK’te yeni dönem için kayıtlar başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber