Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mart 2015 - 11:13 Yorum: 0

KAYMEK'ten "Ailede Sadakat" semineri

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezi (KAYMEK) tarafından "Ailede Sadakat" konulu seminer düzenlendi. Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya...

KAYMEK'ten 'Ailede Sadakat' semineri

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezi (KAYMEK) tarafından "Ailede Sadakat" konulu seminer düzenlendi. 

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Göznuru, Sümer, Beyazşehir, Erkilet, Ziyagökalp, TOKİ, Argıncık ve Belsin KAYMEK tesislerinde aynı anda düzenlenen seminerde İl Müftülüğünden vaizeler tarafından ailede sadakat konusu anlatıldı.

Göznuru'ndaki seminerde kadınlarla bir araya gelen vaize Ayşe Bedir, eşlerin birbirlerine karşı göstermeleri gereken sadakat konusu üzerinde durdu.

Fiziksel sadakat kadar duygusal sadakatın da önemli olduğunu vurgulayan Bedir, eşler arasında yalan olmaması gerektiğini belirtti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber