Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 22 Kasım 2016 - 15:13 Yorum: 0

KAYMEK’ten öğretmenlere özel

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KAYMEK tarafından bir sergi açıldı.

KAYMEK’ten öğretmenlere özel

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KAYMEK tarafından bir sergi açıldı. Sergide KAYMEK kursiyeri öğretmenlerin eserleri yer aldı.

Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KAYMEK Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları "Bir Öğretmen Bir Eser" adı altında sergi açtı. Kayseri Park AVM'de açılan sergide 96 eser yer aldı. Serginin açılışını Büyükşehir Belediyesi İşletmeler ve İştirakler Daire Başkanı İlyas Yıldırım yaptı. Öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayan Yıldırım, sergiye tüm Kayserilileri davet etti. Açılışın ardından davetliler sergiyi gezerek öğretmenler tarafından yapılan eserleri inceledi. Sergide ahşap boyama, hazır giyim, gümüş takı işlemeciliği, yağlı boya resim gibi 40 farklı branşta 96 esere yer verildi. KAYMEK Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları Müdiresi Mürşide Gonca Aslan, sergide bazı uygulamaların da yapılacağını belirterek, "Sergiyi gezen vatandaşlarımıza pratik bir şekilde bazı teknikler öğretilecek. Vatandaşlarımız bu teknikleri kullanarak evlerinde de eserler ortaya koyabilecek" dedi.

KAYMEK'in Öğretmenler Günü nedeniyle açtığı sergi 24 Kasım tarihine kadar gezilebilecek.

KAYMEK’ten öğretmenlere özel

KAYMEK’ten öğretmenlere özel

KAYMEK’ten öğretmenlere özel

KAYMEK’ten öğretmenlere özel

KAYMEK’ten öğretmenlere özel

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber