Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 19 Ekim 2018 - 16:28 Yorum: 0

Kaynak Holding ile bağlantılı şirkete FETÖ soruşturmasında 14 tutuklama

İSTANBUL (İHA) – FETÖ ile irtibatlı olan Kaynak Holding ile ticari ilişkisi bulunan bir şirketin yöneticilerine yönelik soruşturma kapsamında gözaltına...

Kaynak Holding ile bağlantılı şirkete FETÖ soruşturmasında 14 tutuklama

İSTANBUL (İHA) – FETÖ ile irtibatlı olan Kaynak Holding ile ticari ilişkisi bulunan bir şirketin yöneticilerine yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 26 şüpheliden 14'ü tutuklandı.

İstanbul Anadolu Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından Fetullahçı Terör Örgütü ile irtibatlı ve iltisaklı şirketlerden olan Kaynak Holding ile ticari ilişkisi bulunan bir şirketin ortak ve yöneticilerine yönelik soruşturma başlatılmıştı. Soruşturma kapsamında 37 kişi hakkında gözaltı kararı verilmişti. Operasyonda gözaltına alınan 26 şüpheli Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na getirildi.

Şüphelilerden 1'i savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı. 16 şüpheli, "terör örgütüne üye olmak", "terör örgütüne üye olmamakla birlikte terör örgütüne destek vermek" ve "terör örgütüne finansman sağlamak" suçlarından tutuklama talebiyle, 9 şüpheli ise adli kontrol istemiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

İfade işlemleri tamamlanan şüphelilerden 14'ü sevk edildikleri suçtan tutuklanarak cezaevine gönderildi. 11 kişi ise hakkında adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

Öte yandan, 11 firari şüpheliyi arama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber