Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Nisan 2015 - 14:58 Yorum: 0

Kaynarca Kaymakamı Şahin'den ziyaretler

SAKARYA (AA) - Kaynarca Kaymakamı Kemal Şahin, siyasi partilerin ilçe teşkilatlarına ziyarette bulundu.Şahin, Saadet Partisi İlçe Başkanlığı'nda başkan Mustafa Tan ve yönetim kurulu üyeleri...

Kaynarca Kaymakamı Şahin'den ziyaretler

SAKARYA (AA) - Kaynarca Kaymakamı Kemal Şahin, siyasi partilerin ilçe teşkilatlarına ziyarette bulundu.

Şahin, Saadet Partisi İlçe Başkanlığı'nda başkan Mustafa Tan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Sohbetin ardından Tan, Kaymakam Şahin'e eski genel başkan ve başbakanlardan Necmettin Erbakan’ın Davam kitabını hediye etti.

Daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı'na geçen Şahin, başkan Niyazi Gökhan ve yöneticilerle görüştü. 

Cumhuriyet Partisi İlçe Başkanlığı'nda da başkan Resai Girgin ve yöneticilerle bir araya gelen Şahin, görüş alışverişinde bulundu.

Kaymakam Şahin, son olarak AK Parti İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. İlçe Başkanı Murat Kefli ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Şahin, 7 Haziran'daki seçimlerin Kaynarca ve Türkiye için hayırlı olmasını diledi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber