Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Ekim 2016 - 11:28 Yorum: 0

Kayseri Barosu Olağan Genel Kurulu yapıldı

Kayseri Barosunun Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda konuşan Baro Başkanı Fevzi Konaç, "Hatalarımdan da dersler çıkarmış olabilirim ama iftira ve karalamaya...

Kayseri Barosu Olağan Genel Kurulu yapıldı

Kayseri Barosunun Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda konuşan Baro Başkanı Fevzi Konaç, "Hatalarımdan da dersler çıkarmış olabilirim ama iftira ve karalamaya gönlüm asla razı olmaz." dedi.

Kayseri Barosunun yarın yapılacak seçimleri öncesinde Olağan Genel Kurul Toplantısı düzenlendi. Şehir Tiyatro'sunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Baro Başkanı Fevzi Konaç, Türkiye'nin sıkıntılı günlerden geçtiğini ve yeniden güzel günlere ulaşacağına inandığını söyledi. Konaç, "Hepimizin acıları, sıkıntıları ve hüzünleri var. Türkiye'nin tadının ve tuzunun kaçtığı bir dönemde biz Kayseri Barosu avukatları olarak bugün bu salonda kendi genel kurulumuzu yapacağız. Yeniden aşkla ve şevkle Kayseri Baromuzu temsil edecek başkan ve kurullarımızı seçeceğiz. Vatanımız, bayrağımız ve toprağımız yoksa meslek anlamında avukatlığında, ruhsatlarımızın da her hangi bir anlamının olmadığı, hepimizin duygusal olarak yoğunluktan geçtiği bir süreçten geçiyoruz. Türkiye ve etrafı yangın yerine dönmüş, bu anlamda kendi iç dinamikleriyle ilgili olarak terörle mücadele eden, her gün gelen şehit haberiyle beraber yüreği burkulan, gönlü acıyan ama bu anlamda "Hayat devam ediyor" ölçüsü içerisinde de hem meslekte hem de bu ülkede üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Çok şükür ezanımız okunuyor. Çok şükür bayrağımız dalgalanıyor. Çok şükür ki vatanımız diye sarılacağımız toprağımız var. İnşallah bugünler geçecek ve bu karanlık ortadan kalkacak. Bizlerinde gayretleri ve mücadelesiyle ülkemiz hak ettiği yeri yeniden alacak ve yeniden o güzel günlere kavuşacak." ifadelerini kullandı.

"Kayseri Barosunda iktidar savaşı vermiyoruz"

Konaç, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Temsil görevini yaparken hatalarımız, kusurlarımız ve eksiklerimiz olduysa hakkınızı helal ediniz. Mutlaka insani zaaflarımızdan kaynaklı olarak belki sizleri üzdüğümüz ve istemeden yanlışlıklara vesile olduğumuz olabilir. Biz Kayseri Barosu'nda iktidar savaşı yapmıyoruz. Biz Kayseri Barosu'nun onurunu ayakta tutmak için gayret gösteriyoruz. 4 yıllık bir emeğin karşılığında elbette nefsim küçük bir teşekkür bekler. Hatalarımdan da dersler çıkarmış olabilirim ama iftira ve karalamaya gönlüm asla razı olmaz. Burada konuşulacak her şeye dair söylenecek bir sözüm, bir cevabım ve mazeretim olabileceğini herkes aklında bulundursun isterim. Hatalarım ve eksiklerim bana aittir. Başarılarım kardeşlerime; yönetim kuruluna aittir."

Konuşmanın ardından divan başkanlığı seçimleri yapıldı ve gündem maddeleri görüşüldü.

Kayseri Barosu Olağan Genel Kurulu yapıldı

Kayseri Barosu Olağan Genel Kurulu yapıldı

Kayseri Barosu Olağan Genel Kurulu yapıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber