Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 27 Mart 2015 - 12:53 Yorum: 0

Kayseri Büyükşehir Belediyesinden, Bünyan'a destek

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Bünyan ilçe meydanı ile Pınarbaşı mesire alanında çevre düzenlemesi yapacak. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bünyan'ın en...

Kayseri Büyükşehir Belediyesinden, Bünyan'a destek

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Bünyan ilçe meydanı ile Pınarbaşı mesire alanında çevre düzenlemesi yapacak. 

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bünyan'ın en gözde mesire alanı olan ve Kayseri'den birçok ailenin de hafta sonu piknik yapmak amacıyla gittiği doğal güzelliğe sahip Pınarbaşı mesire alanını, daha bakımlı ve kullanışlı hale getirmek isteyen Büyükşehir Belediyesi, bölgede çevre düzenlemesi yapacak.

Çalışmalar kapsamında ilçe meydanı da yeniden düzenlenecek. Yaklaşık maliyeti 1 milyon 339 bin lira olan projenin ihalesi de yapıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber