Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 25 Haziran 2019 - 11:08 Yorum: 0

Kayseri Emniyet Müdürlüğünden Huzurevine Ziyaret

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri halkın her kesimine hitap eden sosyal sorumluluk projelerinin yanı...

Kayseri Emniyet Müdürlüğünden Huzurevine Ziyaret

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri halkın her kesimine hitap eden sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra ziyaretlere de devam ediyor.

Bu bağlamda Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri, Hacı Rukiye Gazioğlu Huzurevinde bulunan yaşlıları ziyaret ederek burada onlarla sohbet etti. Kimi zaman neşeli kimi zaman da duygusal anların yaşandığı ziyarette yaşlıların anlatmış oldukları hayat hikâyeleri polisleri duygulandırdı. Yaşlılarla yakından ilgilenen Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri onlarla birlikte şarkılar söylediler ve masa tenisi oynadılar.

Ziyaretten memnun kalan yaşlılar polis memurlarının ziyaretlerinin kendilerini çok mutlu ettiğini, polislerin kendileri ile evlatları gibi ilgi ve alaka gösterdiğini ifade ederek bu tür ziyaretlerin devamının gelmesini istediler. Ayrıca kendi elleriyle topladıkları meyvelerden polislere ikram ettiler. Ziyaret sonrası polislerle yaşlılar ziyaret hatırası olarak bol bol fotoğraf çektirdi.

Kayseri Emniyet Müdürlüğünden Huzurevine Ziyaret

Kayseri Emniyet Müdürlüğünden Huzurevine Ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber