Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 27 Ağustos 2014 - 11:58 Yorum: 0

Kayseri Erciyesspor, sezona 11 yeni isimle başlıyor

Spor Toto Süper Lig'de 2014-2015 sezonuna iç sahada Trabzonspor ile yapacağı maçla başlayacak Kayseri Erciyesspor,11 futbolcu transfer ederken, 14 oyuncusuyla da yollarını ayırdı

Kayseri Erciyesspor, sezona 11 yeni isimle başlıyor

KAYSERİ (AA) - MUSTAFA ÖNAL - Spor Toto Süper Lig'de 2014-2015 sezonuna iç sahada Trabzonspor ile yapacağı maçla başlayacak Kayseri Erciyesspor'da transfer dönemi oldukça hareketli geçti.

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, mavi-siyahlılar, 2014-2015 sezonu için 11 futbolcu transfer ederken, 14 oyuncusuyla da yollarını ayırdı.

2006-2007 sezonunda veda etiği Spor Toto Süper Lig'e 2012-2013 sezonunu PTT 1. Lig'i şampiyon tamamlayarak tekrar yükselen Kayseri temsilcisi, geçen sezon ligin ikinci yarısında gösterdiği  büyük çıkışla ligde kalmayı başarmıştı.

Yeni sezonun ilk haftasındaki Trabzonspor karşılaşması öncesi 8 yerli, 3 te yabancı futbolcuyla sözleşme imzaladı.

Geçtiğimiz yıl takımın Spor Toto Süper Lig'de kalmasında büyük katkısı olan teknik direktör Hikmet Karaman ile yollarını ayırdıktan sonra takımı, Bülent Korkmaz'a emanet eden Kayseri Erciyesspor yönetimi, bu değişikliğin ardından transferlere başladı.

- Hücum hattı güçlendi

Geçen sezon 11 gole ligin ikinci yarısının en golcü ismi olan Edinho'hu kadrosunda tutan Kayseri temsilcisi, İhlan Parlak ve tecrübeli golcü Necati Ateş ile bu bölgeyi güçlendirdi.

Mavi-siyahlılar, sezon sonunda Kardemir Karabükspor'dan ayrılan İlhan Parlak ile 3, Eskişehirspor ile sözleşmesini fesheden Necati Ateş ile de 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kayseri Erciyesspor, hücum bölgesine Dardanelspor'dan futbolcu İlker Sayan'ı satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı.

- Kale yerlilere emanet

Mavi-siyahlı takım, geçen sezonun devre arasında Kayserispor'dan transfer ettiği kaleci Gökhan Değirmenci ile 1 yıllık daha sözleşme uzattı.

Gökhan Değirmenci'nin transfer edilmesini ardından geçen sezon kadroya giremeyen kaleci Bojan ile yolarını ayıran Kayseri Erciyesspor, Elazığspor'dan Zülfür Özer ile de 3 yılık sözleşme imzalayarak, kaleci yerli kalecilere emanet olmuş oldu.

- Kiralıkların bonservisleri alındı

Kayseri temsilcisinde geçen sezon kiralık oynayan Cenk Ahmet Alkılıç ile savunma oyuncu Mangane'nin bonservisleri alındı.

Kayseri Erciyesspor'un kadrosunu güçlendirdiği diğer oyuncular ise defans oyuncuları Ganalı Boye ve Anıl Karaer ve gurbetçi Mahmut Özen, ortana saha futbolcuları Aston Villa'dan Sylla, Trabzonspor'dan alınan Barış Memiş oldu,

- 14 oyuncuyla yollar ayrıldı

Kayseri Erciyesspor'da yeni sezon başlarken 14 isim ise takımdan ayrıldı.

Kayseri temsilcisi, kaleci Atila Koca, Traore, Bojan, Ekrem Ekşioğlu, Fazlı Kocabaş, Hüseyin Kala, Josef Çınar, Numan Çürüksu, Diakhate, Azofeifa, Turgay Bahadır, Yasin Öztekin, Yiğit Gökoğlan ve Ramazan Övüç ile yollarını ayırdı.

Mavi-siyahlı ekip, takıma 2 takviye daha yapmak için ise arayışlarını sürdürüyor.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber