Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 29 Temmuz 2014 - 12:58 Yorum: 0

Kayseri Erciyesspor'da yeni sezon hazırlıkları

Kulüp basın sözcüsü Savruk: "Erzurum kampı başarılı bir şekilde tamamlandı"

Kayseri Erciyesspor'da yeni sezon hazırlıkları

KAYSERİ (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'un basın sözcüsü Kaan Savruk, Erzurum kampının başarılı bir şekilde tamamlandığını söyledi.

Savruk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kayseri'deki ilk etap kampın ardından Erzurum'da başlayan ikinci etap çalışmalarının kısa bir süre önce sona erdiğini belirtti.

Kampların lige hazırlık açısından önemli olduğunu vurgulayan Savruk, şöyle devam etti:

"Erzurum kampı başarılı bir şekilde tamamlandı. Verimli kamp dönemini geride bıraktığımızı düşünüyorum. Futbolcular ve teknik heyet için iyi bir uyum ve kaynaşma dönemi oldu. Erzurum'da iki hazırlık maçı yaptık. Bu karşılaşmalardan birini kazandık, birinden de mağlup ayrıldık. Takımın son durumunu görme açısından bu maçlar iyi oldu. Kısa bir süre sonra yurt dışı kampımız başlayacak. Hedefimiz bu kamp dönemlerini başarılı bir şekilde tamamlayarak, lige iyi başlangıç yapmak. Çalışmalarımız bu doğrultuda sürecek."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber