Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 25 Ağustos 2016 - 11:48 Yorum: 0

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ:

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, FETÖ/PDY soruşturmasında gözaltına alınanların görüntülendiği sırada, basın mensuplarına yapılan...

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ:

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, FETÖ/PDY soruşturmasında gözaltına alınanların görüntülendiği sırada, basın mensuplarına yapılan saldırıyı şiddetle kınadığını açıkladı.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, "15 Temmuz darbe girişimi sonrasında yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kampsamında, kamuoyunu bilgilendirmek adına, ülkemizin içerisinde bulunduğu hassas dönemde görevlerini objektif bir şekilde yapmaya çalışan meslektaşlarımıza, önceki gün Erciyes Üniversitesi'nde örgüt üyesi oldukları iddiası ile gözaltına alınan ve bir kısmı da tutuklanan zanlıların yakınları tarafından Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acili önünde fiziki ve sözlü saldırıda bulunulmuştur" ifadesinde bulundu.

Kösedağ, "Türkiye tarihinin en hain darbe girişimine teşebbüs eden FETÖ ile mücadelede ilk günden beri demokrasinin yanında olarak büyük bir özveri ile destek veren Kayseri basının kıymetli mensuplarına yapılan bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyor, saldırıya uğrayan meslektaşlarımıza geçmiş olsun diliyoruz.

Bu tür saldırıların tekrarlanmamasını diliyor ve yapılan çirkin saldırının hukuki süreçte takipçisi olacağımızı bildiririz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber