Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 20 Eylül 2016 - 10:16 Yorum: 0

Kayseri merkezli 15 ilde FETÖ operasyonu

Kayseri merkezli 15 ilde FETÖ/PDY operasyonu çerçevesinde 'Bylock' kullanıcısı 141 kişinin gözaltına alınması için eş zamanlı operasyon başlatıldı.

Kayseri merkezli 15 ilde FETÖ operasyonu

Edinilen bilgiye göre, Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı'na bağlı Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Bürosu tarafından yürütülen soruşturma dosyası kapsamında Anayasa'yı ihlal, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'ni Düşürmeye Teşebbüs ve FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü'ne Üye Olmak suçlarından Kayseri ve ilçeleri ile 15 ilde çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personeller içerisinde, örgütün kriptolu iletişim programlarından 'Bylock' kullanıcısı olduğu tespit edilen 141 şahsın gözaltına alınması için sabah saat 07.00'de eş zamanlı operasyon başlatıldığı öğrenildi.

Gözaltına alınan şahısların doktor kontrolünden geçirildikten sonra Kayseri Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanacağı kaydedildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber