Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Ekim 2016 - 10:13 Yorum: 0

Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan:

Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Durak Jandarma Karakolu'na eli kanlı teröristler tarafından bomba yüklü araçla saldırı düzenlendiğini hatırlatan OSB...

Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan:

Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Durak Jandarma Karakolu'na eli kanlı teröristler tarafından bomba yüklü araçla saldırı düzenlendiğini hatırlatan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, "Hain saldırıda 10 askerimiz ve 8 sivil vatandaşımız şehit olurken 11'i asker 27 vatandaşımızda yaralandı. Bu kalleşçe saldırılar inancımızı asla sarsamayacak" dedi.

OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, "Aynı saatlerde bir acı haberde Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nden geldi. Mevzide el bombasının patlaması sonucu Kayserili hemşerimiz sözleşmeli er Furkan Hamamcı şehit oldu.

Son günlerde hain ve bölücü odaklar tarafından yapılan bu alçakça saldırılar karşısında, alsa boyun eğmeyecek her zaman devletimizin ve milletimizin bekası için mücadelemizi devam ettireceğiz" ifadesinde bulundu.

Nursaçan, "Her karışı şehit kanlarıyla yoğrulmuş bu topraklarda bir oyun oynanmasına her ne pahasına olursa olsun, ordusuyla, polisiyle aziz milletimiz asla izin vermeyecektir.

Milli birliğimize-beraberliğimize ve Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğüne yapılan bu alçakça, kalleşçe ve haince saldırılar, Anadolu kardeşliğine olan bu inancımızı asla sarsamayacaktır. Milletimiz dimdik ayaktadır.

Kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına, Emniyet ve Güvenlik Güçlerimize ve tüm halkımıza başsağlığı ve sabır diliyoruz. Mekanları cennet olsun." dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber