Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 27 Şubat 2015 - 11:43 Yorum: 0

Kayseri Rainbow'da galibiyet sevinci

Sportif direktör Şimşek: "Çeyrek finalin ilk maçında Trabzonspor'u mağlup ederek, avantaj elde etmenin mutluluğunu yaşıyoruz"

Kayseri Rainbow'da galibiyet sevinci

KAYSERİ (AA) - Hentbol Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Trabzonspor'u mağlup eden Kayseri Rainbow'da galibiyet sevinci yaşanıyor.

Sportif direktör Yücel Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çeyrek final ilk maçında konuk ettikleri Trabzonspor'u 30-27 yendiklerini anımsattı.

Haklı bir galibiyet aldıklarını vurgulayan Şimşek, şöyle devam etti:

"İlk kez katıldığımız kupada çeyrek finale kadar yükselerek önemli bir başarı elde etmiştik. Çeyrek finalde güçlü takımlardan Trabzonspor ile karşılaştık. Çeyrek finalin ilk maçında Trabzonspor'u mağlup ederek, avantaj elde etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Trabzon'a umutla gideceğiz, orada da aynı başarışı göstererek, yarı finale yükseleceğimizi düşünüyorum. Galibiyette emeği geçen tüm oyuncularımı kutluyorum."

Trabzonspor maçındaki desteklerinden dolayı taraftara teşekkür eden Şimşek, "Sağ olsunlar salonu doldurarak, takıma büyük destek verdiler. Rakip üzerinde baskı oluşturarak, galibiyette rol oynadılar. Biz de takım olarak galibiyet hediye ettiğimiz için sevinçliyiz. Taraftarımızdan takıma olan desteklerini sürdürmelerini istiyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber