Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 30 Ekim 2014 - 16:53 Yorum: 0

Kayseri Şeker Fabrikasında 100 bin ton üretim

KAYSERİ (AA) - Kayseri Şeker Fabrikasında, 100 bin ton şeker üretildiği bildirildi.Kayseri Şeker Fabrikasından yapılan yazılı açıklamaya göre, fabrikada şeker üretimi başarılı şekilde...

Kayseri Şeker Fabrikasında 100 bin ton üretim

KAYSERİ (AA) - Kayseri Şeker Fabrikasında, 100 bin ton şeker üretildiği bildirildi.

Kayseri Şeker Fabrikasından yapılan yazılı açıklamaya göre, fabrikada şeker üretimi başarılı şekilde devam ediyor.

Üretimde en büyük katkı, fabrikanın tecrübeli personeline ve işçilerine ait.

Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, üretimin 20. gününde, Kayseri'deki fabrikada 35 bin ton, Boğazlıyan'da ise 65 bin ton olmak üzere toplam 100 bin ton şeker üretildiğini belirtti.

Fabrikanın ortalama 80 gün üretim yapacağını ifade eden Akay, şunları kaydetti:

"Bu fabrika, bölge ve çalışanları için umut kapısı, ekmek kapısı. İşletmedeki arkadaşlarımız, kardeşlerimiz, bütün dikkatleriyle üretim yaparken, diğer birimlerdeki arkadaşlarımız da işleriyle ilgili olarak aynı dikkati ve gayreti gösteriyorlar. Gece vardiyasında, şeker ambarında, şeker istifleme yerinden başlayıp yeni kurutma makinesi yatırımı da dahil fabrikadaki bütün çalışmaları Genel Müdürümüz Levent Benli ve diğer yetkililerle yerinde inceledik. Eskiden üç makinayla yapılan iş, bu yılki yatırımlarımız sayesinde bir makinayla yapılabiliyor. Üretimin aksamadan bu şekilde devam etmesini diliyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber