Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 17 Aralık 2018 - 09:28 Yorum: 0

Kayseri Şeker’den Boğazlıyan Şeker Fabrikasına 17 milyonluk yatırım

Kayseri Şeker 2018 yılı yatırımları kapsamında, Boğazlıyan Şeker Fabrikasına yaklaşık 10 Milyon TL'ye mal olan ve 7 bin 200 metrekare kapalı alanı...

Kayseri Şeker’den Boğazlıyan Şeker Fabrikasına 17 milyonluk yatırım

Kayseri Şeker 2018 yılı yatırımları kapsamında, Boğazlıyan Şeker Fabrikasına yaklaşık 10 Milyon TL'ye mal olan ve 7 bin 200 metrekare kapalı alanı bulunan 37 bin tonluk big-bag şeker deposu yapıldı.

Boğazlıyan Şeker Fabrikasına ayrıca; 12'nci kampanya dönemi içerisinde 7 Milyon TL liraya mal olan arıtma tesisi anaerobik tank kapasite artırımı inşaatı yapıldı. Boğazlıyan Şeker Fabrikası Arıtma Tesisinde bulunan 2 bin 500 metreküp kapasiteli Kimyasal Oksijen İhtiyacı parametresi de 3000 mg/lt KOİ olan Anaerobik tank kapasitesi 10 bin 500 metreküpe ve 7000 mg/lt KOİ'ye çıkartıldı.

Bu sayede arıtma işinin kampanya döneminde tamamlanması ve sistemin gerekli enerji tüketimini fabrika sıcak suyundan karşılayarak enerji tasarrufu sağlaması mümkün olacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber