Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Mayıs 2016 - 13:18 Yorum: 0

Kayseri Ticaret Odası Mehmet Özhaseki’yi Ağırlayacak

Kayseri'nin Kentsel Geleceği Toplantısı Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin katılımı ile gerçekleştirilecek

Kayseri Ticaret Odası Mehmet Özhaseki’yi Ağırlayacak

Kayseri'nin Kentsel Geleceği Toplantısı Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin katılımı ile gerçekleştirilecek

Kayseri Ticaret Odası, Kayseri Sanayi Odası ve Kayseri Ticaret Borsasıişbirliğinde gerçekleştirilecek olan Kayseri'nin Kentsel Geleceği Toplantısı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin katılımlarıylaSalı günü gerçekleştirilecek.

Düzenlenecek programa ilişkin açıklamalarda bulunan Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Bakan Özhaseki'nin bu sıfatla Kayseri'ye ilk ziyaretinde kendisini ağırlamaktan dolayı onur duyacaklarını söyledi.

Bakan Özhaseki'nin, daha önce aldığı tüm görevlerdeKayseri'ye büyük katkılar sağladığının altını çizen Hiçyılmaz, "Sayın Bakanımız, şehrimize kazandırdığı tesisler ve yaptığı hizmetler ile gönüllerde yer bulmuştur. Kendisine olan saygımız ve sevgimizin bir nişanesi olarak, "Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile Kayseri'nin Kentsel Geleceği Toplantısı'nı 31 Mayıs Salı akşam saat 20,00'de Flamingo tesislerinde düzenleyeceğiz" dedi.

Toplantıya Kayseri protokolünün değerli üyelerinin de katılacağını ifade eden Hiçyılmaz, "TOBB Başkanımız Sayın RifatHisarcıklıoğlu'nun da destek ve katılımlarıyla, Kayseri Sanayi Odası ve Kayseri Ticaret Borsası ile birlikte düzenlediğimiz toplantımızda, şehrimizin geleceğine ilişkin konular konuşulacak ve yapılacak işlere ilişkin bir yol haritası çıkarılmaya çalışılacak. Sayın Bakanımızın kıymetli görüşlerini alacak ve fikir paylaşımında bulunacağız. Toplantımızın Kayseri için hayırlar getirmesini temenni ediyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber