Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 12 Şubat 2019 - 12:18 Yorum: 0

Kayseri U-15 Ligi Play-Off maçları başlıyor

Bu sezon iki ayrı grupta 19 takımın mücadele ettiği Kayseri U-15 Futbol Ligi maçlarında gruplarında ilk üç sırayı alan 6 takım Play-Off oynama hakkı...

Kayseri U-15 Ligi Play-Off maçları başlıyor

Bu sezon iki ayrı grupta 19 takımın mücadele ettiği Kayseri U-15 Futbol Ligi maçlarında gruplarında ilk üç sırayı alan 6 takım Play-Off oynama hakkı elde etti. Play-Off maçları 17 Şubat Pazar günü başlayacak.

Kayseri'yi U-15 Türkiye Şampiyonası'nda temsil edecek olan takımın belirlenmesi için oynanacak olan Play-Off maçları 17 Şubat Pazar günü başlayacak. Bu sezon 19 takımın iki grup halinde mücadele ettiği ligde klasman maçları geçtiğimiz hafta tamamlandı. A Grubu'nda Kayseri OSB Atlekispor, Kocasinan Şimşekspor ve Talasgücü Belediye ile B grubu'nda Kayseri Şekerspor, Erkiletspor ve Barogücü takımları Play-Off oynama hakkı kazandı. Futbol İl Temsilciliği'nde 6 takımın temsilcilerinin katılımı ile yapılan kura çekimi sonrasında Play-Off fikstürü belirlendi. 17 Şubat Pazar günü oynanacak olan Play-Off'ta ilk hafta maçları şöyle:

Kocasinan Şimşekspor-Kayseri OSB Atletikspor

Talasgücü Belediyespor-Erkiletspor

Kayseri Şekerspor-Barogücü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber