Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
04:14 Motosiklet sürücüsü yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı03:11 ABD yönetimi İran’ın İsrail saldırısı hakkında kendilerine önceden bilgi ve...02:54 Babasının gözleri önünde tüfekle kendisini vurdu02:37 Şırnak’ta kontrolden çıkan otomobil dereye uçtu: 4 ölü, 1 yaralı02:33 Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davası jüri seçimi ile başladı01:33 Burdur’da virajı alamayan motosikletli dereye uçarak yaralandı00:43 Çanakkale Valiliğinden orman yangınlarına karşı uyarı00:08 Orhan Çıkırıkçı: “Fatih Hocamız çok kolay bir pozisyonda atılması biraz tuh...23:55 İran: "İsrail’e saniyeler içinde karşılık veririz"23:47 Kağıthane’de geniş çaplı asayiş denetimi gerçekleştirildi23:46 Okan Buruk: “Tek hedefimiz Galatasaray’ı şampiyon yapmak”23:44 Maltepe’de polis denetimlerinde uyuşturucu madde ele geçirildi23:40 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısı protestoları devam...23:36 Samsun’da yolcu otobüsü minibüsle çarpıştı: 1 ölü23:35 Artvin’de su kanalına düşen adam hayatını kaybetti23:27 Yunanistan’ın geri ittiği can salı battı23:06 Arazide kalp krizi geçiren emekli güvenlik korucusu hayatını kaybetti23:01 Bolu Belediye Başkanı Özcan: “Afrika’dan gelen öğrencilerin otobüs biletler...22:56 İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan: “Sonraki tepkimiz daha sert, yıkıcı ve...22:54 Pendik’te çekiciyle tehlikeli yolculuğa para cezası
Türkiye 14 Aralık 2017 - 16:18 Yorum: 0

Kayseri Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Feyzullah Gündoğdu:

Türkiye Kalite Derneği (KALDER) Kayseri Temsilciliği ve Erciyes Üniversitesi işbirliği ile "Toplam Kalite Yönetimi Paneli" gerçekleştirildi.

Kayseri Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Feyzullah Gündoğdu:

Türkiye Kalite Derneği (KALDER) Kayseri Temsilciliği ve Erciyes Üniversitesi işbirliği ile "Toplam Kalite Yönetimi Paneli" gerçekleştirildi.

Panele konuşmacı olarak katılan Kayseri Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü ve Uluslararası Toplu Taşımacılar Birliği (UITP) Başkan Yardımcısı Feyzullah Gündoğdu, Kayseri Ulaşım A.Ş.'nin faaliyet alanlarını ve toplam kalite yönetimi alanındaki örnek çalışmalarını anlattı

Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen "Toplam Kalite Yönetimi Paneli"ne Kayseri'den önemli sanayi kuruluşlarının yöneticileri ve Kayseri Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Feyzullah Gündoğdu katıldı.

Öğrencilerin ve akademisyenlerin ilgiyle takip ettiği panelde kalite yönetiminin önemine vurgu yapan Feyzullah Gündoğdu, yolcu isteklerinin hizmet kalitesini artırma konusundaki çalışmalarda çok önemli bir yeri olduğunun altını çizdi. Gündoğdu; "Toplam kalite yönetimi denilince müşteri isteklerini karşılayacak şekilde kullanılan kaynakları sistematik bir şekilde yönetmek akla gelir. Kayseri Ulaşım A.Ş.'nin üretim odaklı çalışmalar yapan sanayi kuruluşlarından farklılaşan noktaları söz konusu. Şirket olarak ürettiğimiz hizmet, ortalama otuz dakika içerisinde tüketilen bir hizmet. Bu açıdan bakıldığında yapacağımız toplam kalite faaliyetlerini yolculara doğru yansıtacaksak bunu belirlenen süre içerisinde gerçekleştirmemiz gerekiyor. Dolayısıyla burada sistematik bir çalışma olmazsa olmazımız. Yolcularımızın, hizmetlerimizle alakalı memnuniyet düzeyini ve beklentilerini yaptığımız anketlerle ve saha çalışmalarıyla tespit ediyoruz ve bu doğrultuda hizmet üretiyoruz. Gün geçtikçe de bu yöndeki çalışmalarla müşteri memnuniyet endeksimizi yukarı seviyelere çıkarıyoruz" dedi.

Gündoğdu, Kayseri Ulaşım A.Ş.'nin büyüyen ve sürekli gelişen bir şirket olduğunun altını çizerek, çalışmalarda görev alan personelin şirketten beklentilerini de göz önünde bulundurduklarını, hem yolcu hem personel odaklı çalışmalarla hedeflerine yürüdükleri söyledi. EFQM Mükemmellik modeli hakkında da bilgiler veren ve Kayseri Ulaşım A.Ş. olarak bu alanda yapılan çalışmaları çok önemsediklerini ifade eden Gündoğdu, KALDER'in düzenlediği 26. Kalite Kongresinde EFQM Mükemmellik Modeli kapsamında Mükemmellikte Yetkinlik Belgesi (Üç yıldız) aldıklarını ve bu seviyeyi daha yukarılara taşımayı hedeflediklerini belirtti.

Sadece toplu taşıma hizmeti vermediklerini, şirketin geliştirdiği akıllı ulaşım sistemleri olarak genellenebilecek "Bisiklet Paylaşım Sistemi", "Kavşak Yönetim Sistemi", "Elektronik Trafik Denetleme Sistemi" gibi sistemlerin yazılımını da yaptıklarını dile getiren Gündoğdu, "Biz bir belediye şirketi olmamıza rağmen Türkiye'de birçok şehre toplu ulaşım sistemleri ve yönetimi konusunda danışmanlık hizmetinden tutun, raylı sistem alanında ve bisiklet paylaşım sistemlerinde geliştirdiğimiz ürün ve yazılımlarla hizmet verdik, sistemler kurduk ve ürün sattık. Artık sadece Kayseri'ye değil, Türkiye'ye de hizmet ediyoruz. Bu alandaki çalışmaları yakından takip eden Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Çelik'in desteği ve 2017 yılını "Ulaşım Yılı" ilan etmesinin de bu noktaya ulaşmamızda büyük etkisi oldu" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber