Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Ekim 2016 - 12:33 Yorum: 0

Kayseri Ulaşım AŞ ve Simfer Kalder Istişare Kuruluna katıldı

En son Başyazıcı Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Başyazıcıoğlu'nun KalDer Kayseri İstişare Kurulu Başkanlığına seçilmesinin ardından, kurulda görevlendirmeler...

Kayseri Ulaşım AŞ ve Simfer  Kalder Istişare Kuruluna katıldı

Kalder İstişare Kurulunda görev paylaşımı yapıldı.

En son Başyazıcı Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Başyazıcıoğlu'nun KalDer Kayseri İstişare Kurulu Başkanlığına seçilmesinin ardından, kurulda görevlendirmeler de yapıldı. Buna göre, Stryker / Muka Metal A.Ş. Danışmanı Ebru Kantarcı Kayaoğlu kurulun başkan yardımcılığına seçilirken, Kayseri Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Feyzullah Gündoğdu, Simfer Kalite Güvence Müdürü Ziya Turgayve Kayseri Sanayi Odası Kalite Yönetim Temsilcisi Özlem Göksu da KalDer Kayseri İstişare Kurulu'na katıldı.

Yeni üyelere rozetlerini takan KalDer Kayseri İstişare Kurulu Başkanı Murat Başyazıcıoğlu, ayrıca KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Buket Eminoğlu Pilavcı tarafından yeni üyelere gönderilen "Kaizen" kitaplarından da hediye etti.

Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki dönemde de kalite bilincini ve mükemmellik kültürünü sorumluluk alanındaki bölgelerde yayma gayreti içerisinde olacaklarını ifade eden Murat Başyazıcıoğlu, bu alanda çaba gösteren tüm kişi ve kurumlara teşekkür etti. İlki geçen yıl gerçekleştirilen ve büyük bir başarı elde edilen "Erciyes Mükemmellik Zirvesi'nin tarihinin yaklaştığını da dile getiren Başyazıcıoğlu, 19 Ekim'de Ommer Otel'de ikincisi yapılacak "Mükemmellik Yolunda Değişim Yönetimi" ana temalı zirveye herkesi davet etti.

Mix Kayseri Yaşam Merkezi'nde gerçekleşen toplantıya Kayserigaz A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Adem Dinçay, Boytaş Mobilya A.Ş. Sistem ve İş Geliştirme Müdürü Mustafa Taşçı, Başyazıcıoğlu Tekstil yöneticilerinden Belgin Tekin, KalDer KayseriTemsilcisi Salih Yalçın ve KalDer Gençkal Sorumlusu Bilal Kızak da katıldı.

Kayseri Ulaşım AŞ ve Simfer Kalder Istişare Kuruluna katıldı

Kayseri Ulaşım AŞ ve Simfer Kalder Istişare Kuruluna katıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber