Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 06 Eylül 2018 - 09:48 Yorum: 0

Kayseri Valiliği, "Emniyet Müdürü hiç bir şekilde özel röportaj vermemiştir"

Kayseri Valiliği tarafından bir yerel gazetede çıkan haber sonrasında yapılan açıklamada, "İl Emniyet Müdürü Sayın İbrahim Kulular haberde konu edildiği...

Kayseri Valiliği, 'Emniyet Müdürü hiç bir şekilde özel röportaj vermemiştir'

Kayseri Valiliği tarafından bir yerel gazetede çıkan haber sonrasında yapılan açıklamada, "İl Emniyet Müdürü Sayın İbrahim Kulular haberde konu edildiği gibi hiçbir şekilde özel röportaj vermemiştir" ifadesine yer verildi.

Kayseri Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklama şu şekilde, "Kayseri'de bir yerel gazetede çıkan haberle ilgili olarak İl Emniyet Müdürü Sayın İbrahim Kulular haberde konu edildiği gibi hiçbir şekilde özel röportaj vermemiştir. Kayseri'deki bütün kurum ve kuruluşlarımız son derece uyumlu çalışmakta olup, Kayseri Emniyet Müdürlüğü de bütün kurum ve kuruluşlarla uyumlu çalışmaya devam etmektedir. "

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber