Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Mart 2015 - 12:13 Yorum: 0

Kayseri Valiliğinden deprem açıklaması

Valilik, Kocasinan ilçesine gece meydana gelen 3,9 ve 3,8 büyüklüğündeki iki depremle ilgili açıklama yaptı

Kayseri Valiliğinden deprem açıklaması

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valiliği, Kocasinan ilçesinde gece meydana gelen 3,9 ve 3,8 büyüklüğündeki iki depremle ilgili açıklama yaptı.

Valilikten yapılan açıklamada, saat 04.14'te merkez üssü Kocasinan ilçesine bağlı Saraycık Mahallesi olan 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldiği, bu depremden 9 dakika sonra 04.23'te merkez üssü yine Saraycık Mahallesi olan 3,8 büyüklüğünde bir sarsıntı daha kaydedildiği belirtildi.

İlk depremin ardından Kayseri Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne bağlı iki arama kurtarma ekibinin bölgeye hareket ettiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Arama kurtarma ekipleri, Saraycık, Güneşli, Gömeç, Doruklu, Kale, Kızık, Buğdaylı, Argıncık, Erkilet, Oymaağaç, İldem, TOKİ, Beyazşehir mahalleleri ile Talas ilçesinde inceleme ve araştırma yapmıştır. Kontroller sonucu herhangi bir olumsuz olay tespit edilmemiş, can ve mal kaybı yaşanmamıştır."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber