Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 15 Ekim 2016 - 10:38 Yorum: 0

Kayseri’de 2 hakim ve 2 savcı tutuklandı

Kayseri'de, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) tarafından "Bylock" kullandığı tespit edilen 2 hakim ve 2 savcı gözaltına alındı.

Kayseri’de 2 hakim ve 2 savcı tutuklandı

Kayseri'de, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) tarafından "Bylock" kullandığı tespit edilen 2 hakim ve 2 savcı gözaltına alındı. Şahsılar, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HSYK tarafından "Bylock" kullandığı tespit edilen 184 hakim ve savcı meslekten ihraç edilmişti. 182 kişi arasında yer alan Kayseri Adalet Sarayı'nda görevli 2 hakim ve 2 savcı Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Gözaltına alınan 2 hakim ve 2 savcı, geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Adliyeye sevk edilen 2 hakim ve 2 savcı, tutuklanarak cezarvine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber