Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:36 3 kişinin öldüğü kaza bölgesinde kamyonet ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı01:26 Dörtyol’da 3 yıl 1 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:25 İskenderun’da kasten yaralama suçundan 1 kişi tutuklandı01:24 Dörtyol’da 23 yıl 9 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:23 Hatay’da 150 bin TL’lik çeşitli eşya çalan 2 şüpheli yakalandı01:22 Hatay’da hırsızlık olayının şüphelileri yakalandı01:21 İskenderun’da çeşitli suçlardan aranan 9 şahıs yakalandı01:16 Ankara’da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu01:10 Feyyaz Uçar: “Teknik direktör arayışımızı 1-2 hafta içerisinde başlatacağız...01:00 Karabük’te bıçaklı kavga: 3 yaralı00:59 İntihar etmek için 4’üncü kattan atlayan şahıs, başka bir kişinin üzerine d...00:57 Kuyumcu soygunuyla ilgili Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan açıklama00:52 Diyarbakır’a hafta sonu 1 milyona yakın taraftar gelmesi bekleniyor00:17 Malatya’da iş yerine silahlı saldırı: 1 yaralı00:09 Başkan Önsay, “İlk Evim Arsa” projesi hakkında açıklamalarda bulundu00:05 Kuşadası’nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı23:58 Siber polislerinden şehit ve gazi çocuklarına anlamlı etkinlik23:38 Elazığ’da "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Cihan Kızıltaş-05" operasyonu23:37 Tartıştığı yabancı uyruklu şahsı öldüren adam tutuklandı23:36 Kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp 1 milyon 260 bin TL dolandırdılar
Yerel 23 Nisan 2020 - 11:33 Yorum: 0

Kayseri’de balkonlarda 23 Nisan coşkusu

Koronavirüs nedeniyle uygulanan sokağa çıkma yasağının bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı kutlamalarının yapılmasını önlemesi karşısında...

Kayseri’de balkonlarda 23 Nisan coşkusu

Koronavirüs nedeniyle uygulanan sokağa çıkma yasağının bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı kutlamalarının yapılmasını önlemesi karşısında Kayseri'de 355 dairelik bir sitede oturan vatandaşlar aynı anda balkona Türk Bayrağı asarak 23 Nisan coşkusu yaşadı.

Kayseri'de Arven İnşaat'ın ev sahibi yaptığı vatandaşlar, inşaat firmasının organizasyonu ile 23 Nisan'da tek yürek oldu.

Arven İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü Mustafa Korur, "Millet olarak zor günlerden geçiyoruz. Bu süreçte bizi birbirimize bağlayan en önemli unsur milli ve manevi değerlerimiz.

Avrupa ülkelerinde evlerinde yalnız başına ölüme terk edilen insanları, kimsenin sahip çıkmadığı yaşlı insanları gördükçe yüreğimiz burkuluyor.

Ama bu sayede de milli ve manevi değerlerimizin kıymetini bir kere daha anlıyoruz.

Ülkemizde insanlarımızın yalnız olmadığını, istendiği zaman aynı anda tek yürek olunabileceğini göstermek adına, bu zorlu günlerde insanımızın hem milli hem manevi değerlerine biraz da olsa tercüman olalım istedik." dedi.

Korur, toplumun moral değerlerini yüksek tutmanın sosyal bir sorumluluk olduğu bilinciyle hareket ettiklerini belirterek, "Koru projesinde ev sahibi yaptığımız 355 müşterimize Türk Bayrağı hediye ettik. Eş zamanlı olarak herkes bayrağını balkonuna astı, 355 dairede 23 Nisan coşkusu yaşandı. Bu gururu hep birlikte yaşadık." dedi.

Koru Sitesi'nde oturan vatandaşlar çocuklarıyla birlikte aynı anda balkona çıkarak Türk bayraklarını balkona asarken hava çekimi ile görüntülendi.

Kayseri’de balkonlarda 23 Nisan coşkusu

Kayseri’de balkonlarda 23 Nisan coşkusu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber