Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Eylül 2014 - 18:48 Yorum: 0

Kayseri'de bayram tedbirleri

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valiliği, Kurban Bayramı'nın huzur ve güven içinde geçmesi için bazı tedbirler aldı.Vali Orhan Düzgün, yaptığı yazılı açıklamada, bayram tatili süresince trafik...

Kayseri'de bayram tedbirleri

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valiliği, Kurban Bayramı'nın huzur ve güven içinde geçmesi için bazı tedbirler aldı.

Vali Orhan Düzgün, yaptığı yazılı açıklamada, bayram tatili süresince trafik ekiplerinin görevlerinin başında olacağını belirterek, birim amirlerinin, bayram tatilinin özellikle başlangıç ve bitiş günlerinde güzergahlarında bulunacağını ve önlemlerin uygulanması için gerekli koordinasyonu sağlayacaklarını bildirdi.

Düzgün, şunları kaydetti:

"Trafik personeli maç, konser, toplantı gibi programlarda güvenlik nedeniyle görevlendirilmeyecek. Gerektiğinde bu gibi etkinliklerde sadece trafiğin tanzim ve denetimi amacıyla görevlendirilecekler. Terminallere giriş ve çıkış yapan bütün otobüslerin, takoğrafları, şoförünün alkol durumu, taşımacılık yetki belgeleri, zorunlu mali mesuliyet ve zorunlu ferdi kaza koltuk sigortaları, şoförlerin sürücü belgeleri ve ceza puanlarıyla aracın fenni muayene durumu titizlikle kontrol edilecek, arıza ve eksikliklerin tespiti halinde gerekli yasal işlemler yapılacak."

Düzgün, güzergah üzerinde yapılan trafik kontrollerinde özellikle aşınmış lastik kullanılıp kullanılmadığına dikkat edileceğini ifade etti.

Düzgün, şeker toplama, bayramlaşma, oyun parkları ve eğlence yerlerinde meydana gelebilecek çocuk kaçırma ve istismarı tehlikesine karşı da gerekli önlemlerin alınacağını belirterek, ailelerin bayram boyunca bilgilendirileceğini kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber