Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 20 Kasım 2017 - 10:48 Yorum: 0

Kayseri’de elektronik sigara ve kaçak sigara operasyonu: 7 gözaltı

Kayseri'de KOM ekipleri tarafından 8 ayrı adrese düzenlenen operasyonda 7 kişi gözaltına alınırken, çok sayıda elektronik sigara, elektronik sigara aparatı...

Kayseri’de elektronik sigara ve kaçak sigara operasyonu: 7 gözaltı

Kayseri'de KOM ekipleri tarafından 8 ayrı adrese düzenlenen operasyonda 7 kişi gözaltına alınırken, çok sayıda elektronik sigara, elektronik sigara aparatı ve kaçak sigara ele geçirildi.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 1'i ikamet 7'si iş yeri olmak üzere 8 farklı adrese operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında yapılan aramalarda, 94 adet elektronik sigara, 436 adet likit, 588 adet elektronik sigara aparatı, 92 paket kaçak sigara ve 390 paket doldurulmuş makaron ele gecirilirken, 7 kişi de gözaltına alındı.

Gözaltına alınan 7 kişiye 5607 sayılı Kanuna muhalefetten işlem yapıldı. Soruşturma devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber