Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 29 Temmuz 2016 - 17:18 Yorum: 0

Kayseri’de FETÖ/PDY operasyonunda gözaltına alınan 43 polis adliyeye çıkarıldı

Kayseri'de İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan FETÖ/PDY operasyonunda aralarında emniyet amiri, komiser ve polis memurları ile emekli emniyet müdürlerinin...

Kayseri’de FETÖ/PDY operasyonunda gözaltına alınan 43 polis adliyeye çıkarıldı

Kayseri'de İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan FETÖ/PDY operasyonunda aralarında emniyet amiri, komiser ve polis memurları ile emekli emniyet müdürlerinin bulunduğu 43 kişi, geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından adliyeye çıkarıldı.

Edinilen bilgiye göre, 15 Temmuz'da ki FETÖ tarafından yapılan darbe girişiminin ardından FETÖ/PDY operasyonu kapsamında Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli emniyet amiri, komiser ve polis memurları ile emekli emniyet müdürlerinin bulunduğu 43 kişi gözaltında alınmıştı. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 43 kişi, geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından adliyeye çıkarıldı.

Gözaltına alınan 43 kişinin evlerinde yapılan aramalarda örgütün simgesi haline gelen 1 dolarlık banknotlar ele geçirilmişti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber