Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 25 Ağustos 2016 - 15:23 Yorum: 0

Kayseri’de FETÖ/PDY soruşturması

Kayseri'de yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Erciyes Üniversitesi'ne düzenlenen operasyonda aralarında Yetenek Sizsiniz Yarışması'nın finalisti...

Kayseri’de FETÖ/PDY soruşturması

Kayseri'de yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Erciyes Üniversitesi'ne düzenlenen operasyonda aralarında Yetenek Sizsiniz Yarışması'nın finalisti Hakan Akdoğan'ın da bulunduğu 32 kişi geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Kayseri İl Emmniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında geçtiğimiz günlerde Erciyes Üniversitesi'ne operasyon düzenlenmiş ve çok sayıda kişi gözaltına alınmıştı. Operasyon kapsamında gözaltında bulunan ve aralarında bir televizyon kanalında yayınlanan Yetenek Sizsiniz Yarışması'nın finalisti Hakan Akdoğan'ın da bulunduğu 32 kişi sağlık kontrolü için Eğitim ve Araştırma Hastanesi adli tabipliğine getirildi.

32 şüpheli, geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber