Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 20 Şubat 2019 - 11:53 Yorum: 0

Kayseri’de ’on numara yağ’ operasyonu

Kayseri'de atık yağları toplayarak çeşitli kimyasallarla on numara yağ olarak bilinen araç yakıtına dönüştüren 2 kişi İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık...

Kayseri’de ’on numara yağ’ operasyonu

Kayseri'de atık yağları toplayarak çeşitli kimyasallarla on numara yağ olarak bilinen araç yakıtına dönüştüren 2 kişi İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalandı.

Edinilen bilgiye göre Kayseri Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince il merkezinde atık yağları piyasadan toplayıp içerisine ek kimyasallar katarak özel işlemlere tabi tutarak piyasada on numara yağ olarak bilinen araç yakıtına dönüştürerek piyasaya özellikle kamyon ve otobüslerde kullanılmak üzere üretilen ve devleti vergi kaybına uğratan kişi ve kişilerle mücadele kapsamında Kaçakçılık Büro Amirliği ekiplerince, İ.T. ve B.B. tenekelerdeki kaçak yakıtları bir araca aktardıkları esnada suçüstü yakalandı. Operasyonda yapılan aramalarda, 400 litre atık yağdan araç yakıtına dönüştürülmüş on numara yağ, bin 400 litre bitkisel atık yağ, 2 adet 300 litrelik ısıtma kazanı, 1 adet elektronik tartı ele geçirildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kayseri’de ’on numara yağ’ operasyonu

Kayseri’de ’on numara yağ’ operasyonu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber