Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 20 Ağustos 2014 - 23:03 Yorum: 0

Kayseri'de sağanak

Bünyan ilçesinde sağanağın ardından meydana gelen sel nedeniyle bazı vatandaşlar evlerinde mahsur kaldı

Kayseri'de sağanak

KAYSERİ (AA) -  Bünyan ilçesinde, sağanak hayatı olumsuz etkiledi.

İlçede akşam saatlerinde etkili olan sağanak sonucu meydana gelen sel nedeniyle bazı vatandaşlar evlerinde mahsur kaldı. Çok sayıda iş yerini su basarken, ilçe girşindeki köprüde çökme tehlikesi yaşandı. Emniyet ekipleri köprüden araç geçişine izin vermedi.

İtfaiye ile belediye ekipleri, ev ve işyerlerindeki suyu boşalttı.

Evinde yaklaşık 45 dakika mahsur kalan Fatma Çetin, şunları kaydetti:

"Ne olduğunu anlayamadım. Evin her tarafından bir anda su gelmeye başladı. Battaniye yastık gibi eşyalarla su gelen yerleri kapatmaya çalıştım ama başarılı olamadım. Kızımla birlikte kapıyı açamadığımız için camdan çıkmaya çalıştık ama sular camın yarısına kadar yükselmişti camı da açamadık ve evde mahsur kaldık. Resmen evin içinde yüzdük. Polisi, itfaiyeyi aradım gelen olmadı. Kızım sinir krizi geçirdi. Sular çekilmeye başlayınca komşular geldi bizi kurtardı."

 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber