Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Ekim 2016 - 15:18 Yorum: 0

Kayseri’de trafik kazası: 8 yaralı

Edinilen bilgiye göre Kocasinan ilçesine bağlı Sivas Bulvarı ile Gesi Caddesi kavşağında meydana gelen trafik kazasında Osman A.'nın kullandığı 38 AS...

Kayseri’de trafik kazası: 8 yaralı

Kayseri'de meydana gelen trafik kazasında 8 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Kocasinan ilçesine bağlı Sivas Bulvarı ile Gesi Caddesi kavşağında meydana gelen trafik kazasında Osman A.'nın kullandığı 38 AS 816 plakalı otomobil ile Ahmet Y.'nin kullandığı 38 GT 769 plakalı otomobilin çarpıştığı öğrenildi.

Meydana gelen kazada 38 AS 816 plakalı otomobilde bulunan sürücü dahil 6 kişinin yaralandığı, 38 GT 769 plakalı otomobilde ise 2 kişinin yaralandığı bildirildi. Kazada yaralananlar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile özel hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yetkililer, kaza ile ilgili olarak soruşturmanın başlatıldığını bildirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber