Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Ağustos 2016 - 11:18 Yorum: 0

Kayseri’de ’Zafer Bayramı’ coşkusu

Kayseri'de 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldı.

Kayseri’de ’Zafer Bayramı’ coşkusu

Kayseri'de 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldı. Vali Süleyman Kamçı, çelenk sunumunun ardından protokol üyelerini makamında kabul etti.

30 Ağustos Zafer Bayramı, Kayseri'de düzenlenen çeşitli etkinlikler ile kutlandı. Etkinlikler kapsamında Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen etkinlik saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından sona erdi.

Vali Süleyman Kamçı, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik daha sonra Valilik makamına geçerek, protokol üyelerini kabul etti. Ardından bir açıklama yapan Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, "30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyoruz. Zafer Bayramı'nın tüm milletimize ve silahlı kuvvetlerimize kutlu olmasını diliyorum. Bildiğiniz gibi 15 Temmuz sonrasında ülkemizdeki olağanüstü durum nedeniyle bu sene bayramımız yavan geçti. İnşallah gelecek yıl daha görkemli bir şekilde bayramımızı kutlarız. Bu kutlamalar devam ediyor. Akşam sivil toplum örgütlerinin yapacağı faaliyetler var. bayram bugün akşama kadar devam edecek." ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber