Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 26 Ağustos 2016 - 18:38 Yorum: 0

Kayseri’deki FETÖ/PDY operasyonu

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 65 iş adamından aralarında...

Kayseri’deki FETÖ/PDY operasyonu

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 65 iş adamından aralarında Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz'ın da bulunduğu 20 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 45 iş adamı ise tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen FETÖ/PDY operasyonu kapsamında geçtiğimiz günlerde iş adamlarına yönelik düzenlenen operasyonda, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve AK Parti eski İl Başkanı Ömer Dengiz'in de aralarında bulunduğu çok sayıda iş adamı gözaltına alınmıştı. 17 gün süren ifade işleminin ardından bugün adliyeye sevk edilen iş adamlarından aralarında Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz'ın da bulunduğu 20 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. AK Parti eski İl Başkanı Ömer Dengiz'in de aralarında bulunduğu 45 iş adamı ise tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Kayseri Adalet Sarayı önünde bir açıklama yapan Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, "İlk başta da telaşlanmamanız gerektiğini söylemiştim. Gerçekten telaşlanacak bir şey yok. Demek ki 17 gün çekeceğimiz çile varmış ve çektik. Adalete güveniyoruz. Bundan sonraki süreçte adalet en güzel kararı verecektir diye düşünüyorum. Gerekli açıklamaları bundan sonra basın yoluyla yapacağım" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber