Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 26 Ağustos 2016 - 09:43 Yorum: 0

Kayseri’deki FETÖ/PDY soruşturması

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında geçtiğimiz günlerde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan...

Kayseri’deki FETÖ/PDY soruşturması

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında geçtiğimiz günlerde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve aralarında Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve AK Parti eski İl Başkanı Ömer Dengiz'in de bulunduğu 65 kişi geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. Adli tabiplik önünde polise "Şerefsiz" diyen bir kişi de gözaltına alındı.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında geçtiğimiz günlerde iş adamlarına yönelik operasyon düzenlenmiş ve çok sayıda iş adamı gözaltına alınmıştı. 17 gün süren ifade işleminin ardından aralarında KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve AK Parti eski İl Başkanı Ömer Dengiz'in de bulunduğu 65 kişi, sağlık raporu için Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli Tabipliği'ne getirildi. Geniş güvenlik önleminin alındığı adli tabiplikte şüphelilerin doktor kontrolünden geçirilmesi sırasında gözaltındakilerin yakınlarından biri görüntü çeken polis memuruna "Şerefsiz" diye hakaret etti. Polise hakaret eden şahıs gözaltına alındı.

Sağlık kontrolünden geçirilen 65 kişi, adliyeye sevk edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber