Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Ekim 2016 - 08:03 Yorum: 0

Kayseri’deki FETÖ/PDY soruşturması

Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen FETÖ/PDY operasyonunda, esnaf ve çeşitli meslek gruplarına düzenlenen operasyonda gözaltına alınan...

Kayseri’deki FETÖ/PDY soruşturması

Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen FETÖ/PDY operasyonunda, esnaf ve çeşitli meslek gruplarına düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 19 kişi adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen 19 kişi'den 5'i tutuklanırken, 14'ü serbest bırakıldı.

15 Temmuz darbe girişiminden sonra başlatılan FETÖ/PDY terör operasyonları kapsamında, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından esnaf ve çeşitli meslek gruplarına operasyon düzenlenmişti. Operasyon kapsamında gözaltında bulunan 19 kişi, geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilmişti.

Adliyeye sevk edilen 19 kişiden 5'i tutuklandı, 14'ü ise serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber