Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 25 Ekim 2016 - 09:28 Yorum: 0

Kayseri’deki FETÖ/PDY soruşturması

KAYSERİ (İHA) – Kayseri'de yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan Aktif Eğitimciler Sendikası üyesi ve yöneticisi 20 kişi,...

Kayseri’deki FETÖ/PDY soruşturması

KAYSERİ (İHA) – Kayseri'de yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan Aktif Eğitimciler Sendikası üyesi ve yöneticisi 20 kişi, adliyeye sevk edildi.

OHAL kapsamında çıkarılan kanun hükmünde kararname kapsamında FETÖ ile irtibatı ve iltisakı olduğu anlaşılmasının ardından kapatılmasına karar verilen Aktif Eğitimciler Sendikası Kayseri Şubesi'nin yöneticilerine yönelik yapılan operasyonda 23 kişi hakkında gözaltına kararı çıkarılmıştı.

Gözaltına alınanlardan 20 kişi, bugün Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli Tabiplik'te geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber