Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 23 Ağustos 2017 - 10:53 Yorum: 0

Kayseri’deki silahlı kavgada yaralanan şahıs hayatını kaybetti

Kayseri'de aralarında husumet bulunuğu iddia edilen iki grup arasında çıkan kavgada ağır yaralandıktan sonra hastanede tedavi altına alınan şahıs, 15...

Kayseri’deki silahlı kavgada yaralanan şahıs hayatını kaybetti

Kayseri'de aralarında husumet bulunuğu iddia edilen iki grup arasında çıkan kavgada ağır yaralandıktan sonra hastanede tedavi altına alınan şahıs, 15 gün sonra hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, 8 Ağustos'ta akşam saatlerinde Yavuzlar Mahallesi Görgülü Sokak üzerinde meydana gelen olayda, iddiaya göre aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan tartışma, büyüyünce pompalı tüfek kullanılmıştı. Tüfekten çıkan saçmalarla V.Ş. (27) ile kardeşi G.Ş. (25) yaralanmış, olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilmişti.

Ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine kaldırılan V.Ş., 15 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber