Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Ekim 2016 - 19:58 Yorum: 0

Kayseri’deki Uyuşturucu Operasyonu

Kayseri'de Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmada 5 kişi 7 adet hap, bonzai, metamfetamin ve esrar ile birlikte...

Kayseri’deki Uyuşturucu Operasyonu

Kayseri'de Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmada 5 kişi 7 adet hap, bonzai, metamfetamin ve esrar ile birlikte yakalanırken, 5 kişi mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda Ö.Y., Y.K., E.A., M.Şş ve M.K.'nın yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi. Gözaltına alınan zanlılardan satışa hazır şekilde 7 adet hap, 1 gram bonzai, 1 gram metamfetamin ve 1 gram esrar maddesinin ele geçirildiği bildirildi.

Gözaltına alınan zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber