Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 09 Eylül 2016 - 09:28 Yorum: 0

Kayserigaz bayram mesaisinde

Kayseri'ye kesintisiz ve güvenli doğalgaz arzı sağlamak için çalışmalarına hız veren Kayserigaz, Kurban Bayramı sebebiyle mesaiye başladı.

Kayserigaz bayram mesaisinde

Kayseri'ye kesintisiz ve güvenli doğalgaz arzı sağlamak için çalışmalarına hız veren Kayserigaz, Kurban Bayramı sebebiyle mesaiye başladı.

Abonelik başvurularının artması ve doğalgazın kullanıma açılmasını bekleyen abonelerin yaklaşan Kurban Bayramı öncesi mağdur olmamaları için Kayserigaz İç Tesisat Birimi mesai saatleri sonrasında ve hafta sonu da çalışmaya devam edeceklerini açıkladı.

Kayserigaz İç Tesisat Sorumlusu Mehmet Onur Aydın, mevsimsel olarak artan doğalgaz abonelikleri sebebiyle, abonelerin doğalgazsız kalmamaları için İç Tesisat Birimi olarak çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını, Kurban Bayramı öncesinde doğalgazlarının açılması için kontrol ve onay süreci tamamlama işlemlerinin mesai saati sonrasında da devam ettiğini ve bayram öncesinde hafta sonu da çalışmaya devam edecekleri belirtti. Müşteri Memnuniyeti kavramının kendileri için oldukça önemli olduğunu vurgulayan İç Tesisat Birim Sorumlusu Mehmet Onur Aydın, "Bir tek abonemizin bile sorun yaşamasını istemeyiz, bu hassasiyetle ekibimle birlikte güvenli ve kesintisiz gaz arzının sağlanması için gerekli aksiyonları alarak bayram öncesinde hafta sonu mesai yaparak abonelerimizi mağdur etmeyeceğiz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber