Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 17 Ekim 2016 - 11:58 Yorum: 0

Kayserigaz fatura tahsilatı konusunda uyardı

Kayserigaz, Kayseri'nin farklı bölgelerinde aracılık hizmetleri adı altında faaliyet gösteren ve izinsiz fatura tahsilatı yapan işyerleri ile bir ilişkisinin...

Kayserigaz fatura tahsilatı konusunda uyardı

Kayserigaz, Kayseri'nin farklı bölgelerinde aracılık hizmetleri adı altında faaliyet gösteren ve izinsiz fatura tahsilatı yapan işyerleri ile bir ilişkisinin bulunmadığı konusunda abonelerini uyardı.

Kayserigaz, kış aylarının yaklaşması ile birlikte artan doğalgaz tüketimi sonrasında abonelere tahakkuk ettirilen faturaların ödemelerini yaparken, izinsiz fatura tahsilatı yapan işyerlerine dikkat etmelerini ve bu işyerlerini kullanmamaları konusunda aboneleri uyardı.

Kayserigaz Tahsilat Sorumlusu Yaşar Benli izinsiz tahsilat yapan işyerleri ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Kayserigaz, fatura tahsilatları sadece www.kayserigaz.com.tr/tahsilat adresinde belirtilen PTT Ödeme Noktaları, Akıllı Vezneler, Anlaşmalı Bankalar ve Gönder-Al Ödeme Merkezlerinden gerçekleştirilmektedir. Abonelerin belirtilen tahsilat merkezleri dışında yaptıkları ödemelerde sorun yaşamaları durumunda, Kayserigaz'ın, herhangi bir sorumluluk kabul etmeyeceğini vurguladı. Kayseri'de 69 adet PTT Ödeme Noktası, 42 adet Akıllı Vezne, 16 adet Gönder-Al Ödeme Noktası ve 24 adet Anlaşmalı Bankadan fatura tahsilatını gerçekleştirilebilirler. Abonelerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için Kayserigaz'ın belirttiği ödeme noktalarından ödemelerini gerçekleştirmeleri konusuna dikkat etmeleri gerekmektedir. Kayserigaz olarak abonelerimizin işlemlerini kolaylaştırmak adına onlardan gelen talepleri de göz önünde bulundurarak çalışmalarımıza yön veriyoruz. Geçen yıl hizmete sunmuş olduğumuz yeniliği de, tahsilat işlemlerinin arttığı bu günlerde, abonelerimize hatırlatmak isterim; Abonelerimiz fatura sorgulama ve tahsilat işlemlerini sadece TC Kimlik numaralarını kullanarak başka bir belgeye ihtiyaç duymadan kolaylıkla yapabilirler."

Kayserigaz fatura tahsilatı konusunda uyardı

Kayserigaz fatura tahsilatı konusunda uyardı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber