Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 27 Mart 2017 - 15:08 Yorum: 0

Kayserigaz Talas yatırımlarını masaya yatırdı

Kayserigaz, Talas Belediyesi yetkilileri ile 2017-2021 yılları arasında Talas ilçesinde gerçekleştirilecek yatırımlar hakkında görüştü.

Kayserigaz Talas yatırımlarını masaya yatırdı

Kayserigaz, Talas Belediyesi yetkilileri ile 2017-2021 yılları arasında Talas ilçesinde gerçekleştirilecek yatırımlar hakkında görüştü.

Talas Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Talas Belediye Başkan Yardımcısı İlker Sülev ve Talas Belediyesi yöneticileri ile Kayserigaz Proje Müdürü Murat Akdağ ve Kayserigaz Proje Müdürlüğü birim yöneticileri katılım sağladı. Görüşmelerde Talas İlçesi'nde önümüzde ki 5 yıl içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan doğalgaz altyapı yatırımları konuşuldu.

Toplantıda Talas ilçe merkezinde doğalgaza ulaşım oranının % 98 civarlarında olduğunu belirten Kayserigaz, bugüne kadar Talas İlçesi'nde gerçekleştirilen yatırımların genel durumunu sunum ile aktardı. 2. tarife dönemine giren Kayserigaz, bu kapsamda Talas İlçesi'ne yapılacak 5 yıllık yatırım planlarını Talas Belediyesi yöneticileri ile paylaştı. Talas Belediyesi sınırları içerisinde ki 5 yıllık yatırım sürecinde planlanan değişiklikler, kentsel dönüşüm projeleri, sit alanlarının durumu, altyapı projeleri, düşünülen yeni imar alanları ve planlanan yeni yol çalışmaları hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu. İlçede bulunan mahalleler ve sonradan mahalle olarak ilçe kapsamına alınan ilk kademe belediyelerin her birinin durumu üzerinde ayrı ayrı değerlendirmeler yapıldı. Yapılan değerlendirmelere göre, gerçekleştirilecek yatırımların planlamaya alınıp alınmayacağının ilerleyen süreçte netlik kazanacağı belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber