Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 17 Ocak 2018 - 10:48 Yorum: 0

Kayseripark’ta yangın paniği

Kayseri'de bulunan Kayseripark AVM'de akşam saatlerinde meydana gelen ufak çaplı yangın paniğe sebep oldu.

Kayseripark’ta yangın paniği

Kayseri'de bulunan Kayseripark AVM'de akşam saatlerinde meydana gelen ufak çaplı yangın paniğe sebep oldu.

Yangının çıkış sebebi netlik kazanmazken, bir dükkanda yapılan tadilat çalışmalarından dolayı yangının çıktığı tahmin ediliyor.

Kayseripark AVM içinde bulunan bir GSM şirketine ait mağaza yanındaki boş dükkanda sürdürülen tadilat sonrasında çıkan yangın kısa süreli paniğe sebep oldu. Etrafı saran duman sebebiyle AVM içerisinde bulunan ziyaretçiler dışarı çıkarılırken, polis ve itfaiye ekipleri önlem aldı. Yapılan çalışmalar neticesinde AVM'nin alt katında bulunan bir GSM şirketine ait mağazanın yan tarafındaki boş dükkanda yapılan tadilat sırasında oluşan kıvılcımlar sonrasında küçük çaplı yangının çıktığı tahmin ediliyor. İtfaiye ekipleri yaptığı müdahale ile yangını söndürürken, yangının çıkış sebebi ile ilgili olarak incelemenin sürdüğü bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber