Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 21 Ekim 2014 - 17:28 Yorum: 0

Kayserispor, Altınordu maçı hazırlıklarına başladı

KAYSERİ (AA) - Kayserispor, PTT 1. Lig'in 7. haftasında deplasmanda Altınordu ile yapacağı maçın hazırlıklarını başladı.Ligin 6. haftasında sahasında Bucaspor 5-1 yenerek, haftayı 3...

Kayserispor, Altınordu maçı hazırlıklarına başladı

KAYSERİ (AA) - Kayserispor, PTT 1. Lig'in 7. haftasında deplasmanda Altınordu ile yapacağı maçın hazırlıklarını başladı.

Ligin 6. haftasında sahasında Bucaspor 5-1 yenerek, haftayı 3 puanla kapatan sarı-kırmızılı takım, 1 günlük iznin ardından çalışmalara başladı.

Kadir Has Tesisleri'nde Yardımcı Antrenör Cüneyt Dumlupınar yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma hareketleri ve koşunun ardından yarı alanda topla çalıştı.

Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda futbolcuların neşeli olduğu gözlendi. Antrenmana sakatlığı süren Babacar katılmadı.

Antrenmanı kulüp başkanı Recep Mamur, yöneticiler Oğuz Ortaköylüoğlu, Yücel Şahin ile genel menajer Süleyman Hurma da takip etti.

Sarı kırmızılı ekip, Altınordu karşılaşmasının hazırlıklarına yarın da devam edecek.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber