Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 04 Mart 2021 - 09:48 Yorum: 0

Kayserispor Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz:

Hes Kablo Kayserispor Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, Çaykur Rizespor alınan galibiyeti taraftara armağan etti.

Kayserispor Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz:

Hes Kablo Kayserispor Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, Çaykur Rizespor alınan galibiyeti taraftara armağan etti.

Hes Kablo Kayserispor, Süper Lig'in 28.haftasında sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaştı ve müsabakayı 2-1 kazandı. Kadir Has Stadı'nda oynanan maç sonrasında açıklama yapan Hes Kablo Kayserispor Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, 3 puanın alınmasında emeği geçen teknik heyet ve futbolcuları kutladı.

Kayserispor basın sözcüsü Mustafa Tokgöz, maç sonrası açıklamasında, "Pandemi nedeniyle aylardır taraftar özlemi yaşıyoruz. Bütün taraftarımız geçen sezondan itibaren düşme travması yaşıyoruz. Her zaman bir gerginlik ve üzüntü var. Bu galibiyet tüm taraftarımıza hediyemiz olsun. Kayserispor Yönetim Kurulu olarak gecemizi gündüzümüze katarak tüm kadroyu hazırlayarak bu maçlara çıkıyoruz. Bu 3 puan, inancın göstergesiydi. İnanmış ve vazgeçmeyen bir Kayserispor gördük. Kontrollü ve sağduyulu bir oyun oynadık. Uğur Kulaksız hocama sonsuz teşekkür ediyorum. Futbolcularımızı kutluyorum. Bundan sonra tüm maçlara 3 puan için çıkacağız" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber