Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 01 Eylül 2016 - 11:53 Yorum: 0

Kayserispor bu sezon 24.2 yaş ortalamasına sahip

Kayserispor, 20016-17 futbol sezonunda ligde yer alacağı kadrosunu netleştirdi.

Kayserispor bu sezon 24.2 yaş ortalamasına sahip

Kayserispor, 20016-17 futbol sezonunda ligde yer alacağı kadrosunu netleştirdi. İkinci transfer dönemine kadar 26 oyuncu ile yoluna devam edecek Kayserispor bu sezon ligin en genç takımlarından birine sahip konumda. Sarı-Kırmızılı takımda 26 oyuncunun yaş ortalaması 24.2 olarak dikkat çekiyor.

Takımın en yaşlı oyuncusu son transfer 33 yaşındaki Umut Bulut oldu. Galatasaray'dan transfer edilen Umut Bulut'u 30 yaşındaki Welliton Soares Morais ve 29 yaşındaki Nguımbe Prejuce Nakoulma ile takım kaptanı Larrys Mabiala takip ediyor. 28 yaşında bulunan Alain Traore, Anıl Karaer ve Murat Duruer isimleri ise takımın yine en tecrübeli isimleri olacak.

Kayserispor'un en gençleri olarak ise altyapıdan gelen isimler dikkat çekiyor. Bu sezon profesyonel sözleşme imzalayan Erdem Onur Beytaş, Kerim Can Güzeldal ve Lüleburgazspor'dan transfer edilerek profesyonel yapılan Kaleci Vedat Karakuş 18 yaş ile takımın en geç isimleri oldu. Bu isimlerin ardından 19 yaşındaki Devlet Karataş, 20 yaşındaki Furkan Yaman ve Mladin Stevanovic'in yanı sıra 21 yaşındaki Mert Ilıman ile Mert Özyıldırım yine en genç oyuncular arasında yer alıyor.

Kayserispor'un oluşturduğu 26 kişilik kadroda Kayseri doğumlu üç oyuncu bulunuyor. Galatasaray'dan transfer edilen Umut Bulut'un yanı sıra bu sezon altyapıdan alınarak profesyonel yapılan Devlet Karataş ile Erdem Onur Beytaş isimleri Kayseri doğumlu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber