Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
13:11 Yozgat’ta aranması olan 12 şahıs yakalandı13:11 Sümer: "Kesme çiçek denildiğinde Altınova akla gelecek"13:11 maNga grubunun solisti Ferman Akgül’ün tazminat davasına ret13:09 Antalya’da Hıdırlık Kulesi Seyir Terası projesi hızla ilerliyor13:08 Muş’ta etkili olan kar yağışı 102 köy yolunu ulaşıma kapattı13:08 Dursun Özbek: "Türk futbolunun geleceği önemliyse PFDK’nın alacağı kararlar...13:07 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "(Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrasındaki olayl...13:07 Galatasaraylı futbolculara özel üretilen formaların çalınmasına ilişkin dav...13:06 Zeytinburnu’nda iş merkezinde yangın çıktı: Hamsterini almadan dışarı çıkma...13:04 Çanakkale İftarı’nda öğrenciler buluştu13:04 Denizlerde fırtına uyarısı13:03 Kütahyalı sanatçının 7 bine yakın çini deseni kitap haline getiriliyor13:03 Tayland’da define avcısı göçük altında kalarak öldü13:02 Sarmaşık ve kedirgen bitkisi, yara iyileştirme özelliği sayesinde patente k...13:00 Bakan Işıkhan: “Deprem sonrası 34 bine düşen Adıyaman’daki sigortalı kişi s...13:00 Dursun Özbek: "Galatasaray olarak bu gerginliği tırmandıracak bir söylem iç...13:00 Hendek MYO öğrencileri teknik gezi için Düzce’deydi12:57 Malazgirt’te traktör ile otomobil çarpıştı12:56 Munzur Üniversitesi reyhan fidanlarını vatandaşlara ücretsiz dağıtacak12:56 Terziler, tuhafiyeciler ve konfeksiyoncular iftarda bir araya geldi
Sami Er
Yerel 24 Mayıs 2017 - 11:13 Yorum: 0

Kayserispor deplasmanları bitiriyor

Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'de Pazar günü oynayacağı Kardemir Karabükspor karşılaşması ile 2016-17 sezonunda son kez deplasman maçına çıkmış...

Kayserispor deplasmanları bitiriyor

Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'de Pazar günü oynayacağı Kardemir Karabükspor karşılaşması ile 2016-17 sezonunda son kez deplasman maçına çıkmış olacak. Son iki haftadır kendi sahasında mücadele eden ve Atiker Konyaspor'u yenerek ligde kalmayı garantileyen Sarı-Kırmızılı takım geçtiğimiz hafta sonu ise Adanaspor ile berabere kalmıştı.

Ligde rahat bir konumda bulunan Kayserispor, Pazar günü deplasmanda son maçını Kardemir Karabükspor ile oynayacak. Ligde bu sezon oynadığı 16 deplasman maçında başarılı bir grafik çizen Kayseri ekibi 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 8 yenilgi alarak toplam 16 puan topladı. Bu performansı ile sadece deplasman maçları göz önüne alındığında Süper Lig'deki 18 takım arasında 10. basamakta yer alan Kayesrispor, bir anlamda bu sezon deplasmanlardaki başarılı performansı ile lige tutunmuş oldu. Deplasmanlarda 22 gol atan Kayserispor kendi kalesinde ise 33 gol gördü. Kardemir Karabükspor deplasmanında bu istatistiklerini geliştirmeye çalışacak olan Kayserispor, ardından kendi sahasında oynayacağı Medipol Başakşehir maçı ile lige nokta koyacak. Sarı-Kırmızılı takım buna karşılık bu sezon iç sahada oynadığı 16 maçta 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 7 mağlubiyet alarak 21 puan topladı. İç saha maçlarında rakip fileleri 23 kez havalandıran Kayseri ekibi kendi kalesinde ise 23 gol gördü. Bu performansı ile iç saha sıralamasında 14. basamakta yer bulabilen Kayserispor'un böylece deplasman karnesinin önemi daha iyi ortaya çıkmış oldu.

Kayserispor deplasmanları bitiriyor

Kayserispor deplasmanları bitiriyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber