Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 07 Eylül 2016 - 09:08 Yorum: 0

Kayserispor, Galatasaray’a bileniyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, ligde oynayacakları Galatasaray maçı hazırlıklarını aralıksız sürdürürken, Teknik Direktör Hakan Kutlu,...

Kayserispor, Galatasaray’a bileniyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, ligde oynayacakları Galatasaray maçı hazırlıklarını aralıksız sürdürürken, Teknik Direktör Hakan Kutlu, "İnşallah taraftarımız önünde galibiyetle kapatacağımız bir maç olur" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında sahasında Galatasaray'ı konuk edecek olan Kayserispor'da maçın hazırlıkları aralıksız devam ediyor. Teknik Direktör Hakan Kutlu yönetimindeki futbolcular, kulüp tesislerinde yaptıkları antrenmanda ısınma hareketleri ve kondisyon çalışmalarının ardından yarı sahada çift kale maç ile antrenmanı sürdürdü. Antrenmanda futbolcuların neşeli ve hırslı oldukları gözlendi. Antrenmanı Kulüp Başkanı Recep Mamur ile yöneticiler de izleyerek futbolculara destek verdi.

Kutlu: "İnşallah galibiyetle kapatacağımız bir maç olur"

Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Hakan Kutlu, taraftarları önünde sahadan galibiyetle ayrılmak istediklerini söyleyerek, "Önemli bir maç oynayacağız. Bizim de artık kazanmamız gereken bir maç. Kendi sahamızda ikinci maçımızı oynayacağız. Taraftarlarımızla beraber oynayacağımız ikinci maç. İlk maçta taraftarlarımız cezalıydı bu maçta aramızda görmeyi umuyorum. İnşallah, iyi bir futbol oynayıp, Fenerbahçe maçının üzerine biraz daha koyarsak galibiyet alacağımızı düşünüyorum. Takımımıza güveniyorum. İnşallah galibiyetle kapatacağımız bir maç olur" diye konuştu.

Kayserispor - Galatasaray maçı cumartesi günü saat 19.00'da Kadir Has Stadyumu'nda oynanacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber