Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 24 Mart 2019 - 13:23 Yorum: 0

Kayserispor ’Hello Brother’ diyerek dünyaya seslendi

İstikbal Mobilya Kayserisporlu futbolcular, Yeni Zelanda'daki terör saldırısında hayatını kaybeden 50 kişiyi anarak sosyal medyada "HelloBrother" ile "Yanınızdayız"...

Kayserispor ’Hello Brother’ diyerek dünyaya seslendi

İstikbal Mobilya Kayserisporlu futbolcular, Yeni Zelanda'daki terör saldırısında hayatını kaybeden 50 kişiyi anarak sosyal medyada "HelloBrother" ile "Yanınızdayız" yazılarını paylaştı.

Kayserispor'un sosyal medya hesabından paylaşılan kısa videoda takım kaptanı Umut Bulut, Oleksandr Kucher, Tjaronn Chrey, Levent Gülen, Varela, kaleci Silviu Lugn mesaj gönderdi. Umut Bulut, "Merhaba canım kardeşim kalbimiz sizinle" derken, Levent Gülen ise, "Merhaba kardeşim. Yeni Zelanda'daki kardeşlerimize sevgilerimizi iletiyoruz ve yanınızdayız" diye konuştu.

Kayserispor'un sosyal medya hesaplarından paylaştığı video kısa sürede binlerce kişi tarafından izlenirken, bir taraftar ise "Bir merhaba hiç bu kadar güzel söylenmemiştir" yorumunda bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber