Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 25 Eylül 2017 - 11:08 Yorum: 0

Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, "Futbol otoritelerinin dikkatini çeken bir takım olduk"

Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, sarı-kırmızılı takımın ligin 6 haftasında oynadığı futbol ile, futbol otoritelerinin dikkatini çeken bir takım...

Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, 'Futbol otoritelerinin dikkatini çeken bir takım olduk'

Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, sarı-kırmızılı takımın ligin 6 haftasında oynadığı futbol ile, futbol otoritelerinin dikkatini çeken bir takım olduğunu ifade etti.

Kasımpaşa maçı sonrasında değerlendirmelerde bulunan Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, skor ve oyun olarak taraftarı mutlu eden bir performans ortaya koyulduğunu belirterek, "Kayserispor, bu oyunla futbol otoritelerinin dikkatini çeken bir takım oldu. Galatasaray maçı haricinde, Beşiktaş ile oynadığımız hazırlık maçı dahil, 6 maçtır yenilmiyoruz. Bunlar kolay bir iş değil. Yenilmeme duygusu, geriden gelip galip gelme duygusu sonrasında futbolcular cesaret gelir ve bu alışkanlık haline gelir. Takımımızın performansından memnunum" diye konuştu.

Alınan sonuçların transferlerin yerinde olduğunu ve teknik direktör seçiminin doğru olduğunu gösterdiğine dikkat çeken Erol Bedir, "Takım olarak keyifliyiz. Şu anda ligde 34 maçın 6'sı oynandı. 3 galibiyet, 2 beraberlik ve bir mağlubiyet aldık. Böyle devam etmeyi düşünüyoruz. Aldığımız sonuçları Bursa maçını da kazanarak taçlandırmak istiyoruz. Kendi seyircimiz önünde oynayacağımız karşılaşmayı kazanacağımızı ümit ediyorum" dedi.

Geçtiğimiz sezona göre daha fazla taraftar önünde futbol oynadıklarını söyleyen Bedir, "Bursaspor karşısında 20 binin üzerinde Kayserispor taraftarının önünde oynayacağımızı tahmin ediyorum. Milli maç arasına da bu maçı kazanarak huzurlu bir şekilde girmek istiyoruz. Bursaspor da, Galatasaray karşısında başa baş mücadele etti. İyi bir takım ama biz daha iyiyiz" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber